Öppet

Vi öppnar igen för helgmeny den 2/3. Vi kommer att ha öppet varje lördag & söndag under våren.

Vi serverar färsk fisk & gott kött från RJ Chark
mellan 12-17.

I anslutning till lön kör vi After Work fredag 17-22.

Menyer kommer att uppdateras varje vecka.

Första helgen 2-3/3 serveras med största sannolikhet
vår egen variant av "halv special".

Sugen? Boka bord!

Helgmeny 23-24 mars

Inklusive vår härliga Sill & Salladsbuffé-Nybakat Bröd-Kaffe & liten Kaka.

Helgens Meny
"Halv Special Frideborg Style". God Korv, Tryffelpotatismos-Rostad Lök-Räksallad
på Handpillade Räkor-
Glacerad Rödlök.
165,-. 

Fisk & Skaldjursgryta-Rotfrukter-Räkor-Musslor-Torsk-Örtcreme.
195,-

Lågtempad grillad Karré-glaserade Betor-Potatisgratäng-Rödvinssås
195,-

RäkmackaXXL-150 g Räkor-Bröd-Majjo-Ägg-Sallad-Syrad Rödlök-Gurka-Tomat-Citron-Dill.
225,-

 

Sött efter maten

Crème Brülée-Bär-Sorbet
65,-

Varm Chokladbakelse-Bär-Vaniljglass
65,-


För våra yngre gäster
Köttbullar-Potatis-Lingon-Gröna Ärtor-Gräddsås
95,-

Torsk-smält Smör-Ärtor-Potatis
95,-


Välkomna till bords!